onsdag 26 september 2012

En av mina bästa vänner

Idag tänkte jag göra något så ovanligt som att tipsa er om att läsa en av mina vänners blogg. Anna är en person som jag verkligen tycker om och respekterar och vi har en ganska lång historia tillsammans. På senare år har vi tyvärr inte kunnat träffas så mycket som vi gjorde förr, framförallt på grund av det långa geografiska avståndet mellan oss. Men förr i världen sågs vi väldigt ofta och idag delar vi den digitala samvaron med varandra.

Därför vill jag idag så ett slag för Annas blogg som handlar om det mesta. Anna har bland annat skrivit en hel del om städning och hur man bäst går tillväga för att få ordning och reda i hemmet. Själv har jag anammat flera av dessa knep, vilket också gjort att mitt hus idag är i betydligt bättre skick än vad det var för något år sedan.

Med detta inlägg vill jag uttrycka min uppskattning för Anna som individ, person och tacka för en välskriven blogg. Om jag skall säga något dåligt, är det väl att bloggen uppdateras allt för sällan. Så se till att skriva lite mer vännen!